Toezichthouder

Learn, earn, return. Irene van Rijsewijk geeft graag terug aan organisaties en stichtingen waar ze zelf veel aan heeft gehad. Het is tijd om niet meer zelf aan het roer te staan maar wel betrokken te blijven.

Toezichthoudende rollen

Opleiding gevolgd tot commissaris van Toezichthouder

Lid van de Raad van Toezicht van Stichting Eindhoven Marketing (Eindhoven 365 en 247)
Stichting Eindhoven Marketing is verantwoordelijke voor de prijswinnende identiteit van Eindhoven. Zij zijn o.a. verantwoordelijk voor de Vibes.

Voorzitter van KNKV
Irene is de eerste vrouwelijke voorzitter in 118 jaar. Het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond is opgericht in 1902. Irene heeft zelf ontzettend veel aan korfbal gehad – een sport waar meisjes én jongens gemengd samen spelen. Door op jonge leeftijd te leren dat het normaal is om met mannen en vrouwen samen te werken. We zijn niet gelijk maar wel gelijkwaardig – dat zit in haar DNA.

Lid van RvC van RegioRadar
RegioRadar is een een netwerk opgezet met 21 gemeenten waarmee alle cultuur en vrije-tijdsactiviteiten beschikbaar worden gemaakt voor iedereen. Met gelden uit de regio deal is, in samenwerking met Uit in Eindhoven en Eindhoven 247 en 265, dit pareltje ontwikkeld.

Meer info op: regioradareindhoven.nl