Succesvolle conferentie MVO loont!

Den haag- Op 31 mei kwamen topbestuurders uit het bedrijfsleven, beleidsmakers, politieke kopstukken, alsmede executive stakeholders uit branches en maatschappelijke geledingen, bij de Sociaal Economische Raad (SER) bijeen voor een conferentie van Samenleving & Bedrijf (S&B).

Uitkomsten voor het ridderzaal overleg
Hoofdthema was de concretisering van het abstracte begrip maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Tijdens de conferentie werden concrete voorbeelden en resultaten van MVO door het Nederlandse bedrijfsleven belicht. Een aantal opvallende uitkomsten van deze conferentie worden gebruikt voor de Ridderzaalbijeenkomst inzake MVO op 13 juni 2005.

Wijffels en Rodrigues
De voorzitter van de Stichting Samenleving en Bedrijf, Tom Rodriques blikte samen met Herman Wijffels terug op de de winst van waarden (SER 2001) en gingen onder leiding van Rob van Gijzel in op de resultaten en de winst die bedrijven boeken met MVO in de praktijk.

Politea in een dubbelrol
Politea heeft deze conferentie samen met S&B georganiseerd bij de SER en de dagvooriztter voor deze conferentie geleverd.

Naar website samenleving en bedrijf