Sing along musical met Irene van Rijsewijk

EINDHOVEN – De leden van het Lampegats Gemengd Mannenkoor hebben dinsdagavond de generale repetitie gedaan van Musical Carnaval X. Het evenement vindt plaats op vrijdagavond, maar het ED mocht als enige bij de ‘generale’ aanwezig zijn. De titel van de vierde editie is Assepoetser en de Pirates of the Carribean. Irene van Rijsewijk is een van de zangers uit het koor en voorzitter van het organiserende team.

Een sing along musical
TIjdens Assepoetser en the pirates of the Carribean worden diverse bestaande en welbekende nummers ten gehore gebracht, die allemaal een nieuwe tekst hebben. Deze liedjes en een aantal scènes die een zestal hoofdrolspelers speelt, worden begeleid door een vertelster en live orkest.

Het publiek in de hoofdrol
Het publiek zal vrijdag verdeeld worden in 6 verschillend gekleurde vakken die het tegen elkaar opnemen in een zangwedstrijd. Ieder vak heeft een ‘hoofdrolspeler’ die ze begeleidt en aanspoort om tot het uiterste te gaan om te winnen. Dit alles onder het toeziend oog van de jury betaande uit”Ludo en Jeanine”uit goede tijden en de burgemeester van Eindhoven, Rob van Gijzel.

de allerlaatste kaarten.
Enkele vakken zijn helemaal vol de allerlaatste kaarten zijn deze dagen nog te koop via telefonische bestelling of op verschillende verkoopadressen waaronder de VVV Eindhoven.

restaurants voor de voorpret
Er zijn zes restaurants in eindhoven die ieder een kleur vertegenwoordigen. Daar kun je voorafgaand aan de musical eten en drinken en ontmoet je al kleurgenoten waarmee je samen naar het beursgebouw kunt gaan.

Lokale tv doet verslag van de generale repetitie
site musical
kaartverkoop, allerlaatste kaarten
restaurants voor de voorpret