Lokale luchtkwaliteit vraagt om nieuwe aanpak

De kwaliteit van de lucht die wij inademen staat sterk in de belangstelling. In een groot deel van Nederland wordt de Europese norm voor luchtkwaliteit overschreden. Het is duidelijk dat daar negatieve effecten op de volksgezondheid uit voortkomen. Maar ook voor bestuurders ontstaan nieuwe vraagstukken. Voorgenomen oplossingen, vooral op het gebied van infrastructuur, kunnen niet ongewijzigd doorgevoerd worden. Politea biedt een format om dit binnen uw organisatie bespreekbaar te maken.

Wij helpen bij uw problemen
Bestuurders staan voor de opgave om de lokale luchtkwaliteit te verbeteren. Met onze kennis en ervaring bieden wij u ondersteuning bij het zoeken naar technische en verkeerskundige oplossingen en geven juridisch advies. Wij begeleiden u bij het politiek-bestuurlijke traject, maar kunnen u ook ondersteunen bij het verkrijgen van maatschappelijk draagvlak. Of het nu gaat om de uitbreiding van een fabriek, de aanleg van een weg of de bouw van nieuwe woningen.

Wie zijn wij?
De brede en politieke en maatschappelijke ervaring van Politea (Rob van Gijzel, www.politea.nl), de inhoudelijke en juridische kennis van OpdenKamp Adviesgroep (contactpersoon: Ewout Dönszelmann, www.oag.nl) op het terrein van luchtkwaliteit en de koppeling tussen infrastructuur en omgevings-management door Rangelrooij Consultancy (Bert van Rangelrooij), maken ons tot een unieke combinatie.

Brochure Lokale Luchtkwaliteit [Word-file]

OpdenKamp Adviesgroep