Haren en project X

Politea heeft een beeldverhaal ontwikkeld waarin de gebeurtenissen rondom project x in Haren centraal staan. Een systematische analyse van het optreden van bestuurders, traditionele media en de social media wordt met beelden en film in een presentatie aan de orde gesteld. Vervolgens trekken we met de deelnemers lessen voor de toekomst.

Waarom ProjectX Haren?
ProjectX in Haren is een voorbeeld van de spanning die er op kan treden tussen de “vertikale” wereld van ambtenaren en bestuurders aan de ene kant en de “horizontale wereld”” van de social media aan de andere kant. Wat gebeurde er vooraf, tijdens en na de nacht van 22 september in Haren, in de landelijke en in de sociale media? Een uitgebreid overzicht is de start van een interactieve workshop waarin we met elkaar aan de slag gaan.

Voor bestuurders en ambtenaren

Politea geeft mediatrainingen en gerichte communicatietrainingen voor bestuurders en ambtenaren. Naast het aanreiken van kennis is het bespreken van casuïstiek een belangrijk uitgangspunt. Projectx past daar uitstekend in. Afhankelijk van de wensen en tijd wordt een programma gemaakt waarin vooral de toepassing op de eigen praktijk een belangrijke plaats inneemt. Is een projectX te voorkomen of te managen?