Hans Martin Don reikt Diversiteitsprijs uit.

Voor het derde jaar wordt op 5 september 2007 de OVAA Diversiteitsprijs uitgereikt. OVAA wil hiermee op positieve wijze de diversiteitsgedachte bevorderen en uitdragen. De prijs wordt uitgereikt door wethouder Don tijdens een avondvullend programma in het van Abbemuseum in Eindhoven.

Wat is de diversiteitsprijs?

De Diversiteitsprijs wordt dit jaar voor de derde maal uitgereikt in Eindhoven. Het is een initiatief van het Overleg Allochtonen en Autochtonen (OVAA). De OVAA wil met deze prijs op een positieve manier aandacht vragen voor de toenemende diversiteit in de samenleving. De prijs is bedoeld voor een persoon of organisatie die zich structureel inzet om diversiteit en gelijke behandeling in onze samenleving concreet vorm te geven.

5 september in het van Abbemuseum

Dit jaar zal de prijs worden uitgereikt in het Van Abbemuseum tijdens een gevarieerd programma dat om 19.30 uur van start gaat. Het juryrapport zal worden gepresenteerd door de juryvoorzitter Rob van Gijzel, waarna wethouder Hans Martin Don de prijzen zal uitreiken. De presentatie van de avond is in handen van tante Esch, een kleurrijke dame.