Contact

Politea
Leeuweriklaan 9
5613 AG Eindhoven

06-21804223
info@politea.nl
  LinkedIn

Routeplanner:

Zet uw routeplanner niet op de kortste route, deze is dwars door de binnenstad en maakt het bereiken van Politea lastig ivm éénrichtingsverkeer. Volg onderstaande route en/of kies de snelste route op uw planner.

Route vanaf Utrecht en Den Haag:

Volg de A58 richting Helmond. Bij Ikea (einde A58) rechtsaf de Kennedylaan op (pas op voor de flitspalen!). Na ongeveer 5 kilometer linksaf, volg de borden Helmond. Bij de rotonde rechtdoor en vlak erna direct rechtsaf de ventweg op onder de spoortunnel door. Eerste mogelijkheid rechts, eerste weg links inslaan is de Parklaan (snelheidslimiet 30 km!). Zesde afslag rechts is de Leeuweriklaan. U vindt Politea op nr. 9, direct aan de rechterkant. Parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig.

Route vanaf Maastricht:

Afslag Eindhoven centrum, Tongelre. Bij de rotonde Floraplein (met fontein) rechtdoor. Bij de eerste stoplichten rechtsaf de rondweg op. Over het kanaal gaat u bij de 2e stoplichten linksaf (de Tongelrese straat). Bij de tweede straat gaat u rechtsaf (Kievitlaan) en hier de tweede links de Parklaan (let op 30 km zone!). Derde straat rechts is de Leeuweriklaan. U vindt Politea op nr. 9, direct aan de rechterkant. Parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig.

Vanaf Centraal Station Eindhoven:

Te voet: U loopt in 8 minuten naar de Leeuweriklaan. Uitgang centrum linksaf de Stationsweg op. Tweede straat rechts (voor Meeus) en na twintig meter linksaf de Parklaan in. Derde straat aan de linkerkant is de Leeuweriklaan. U vindt Politea op nr. 9, direct aan de rechterkant.