20 november BZK project dag

Het ministerie van BZK organiseert op 20 november een speciale dag voor medewerkers die projectmatig werken. Op deze dag zal Politea een bijdrage aan het programma leveren. Omgevingsgerichtheid en bewustzijn zijn competenties die voor een projectmatige aanpak van groot belang zijn. Hoe en wanneer betrek ik mijn omgeving bij mijn programma of project? En waarom?

workshops Politea
Politea levert haar bijdrage deze dag door een workshop te verzorgen over politieke en bestuurlijke sensitiviteit. Hoe leer je als ambtenaar te schaken op meerdere borden tegelijk? Hoe ga je om met verschillende signalen en opdrachten? Wat is projectpmatig werken en hoe doe je dit succesvol? Hoe krijg je meer en beter zicht op je omgeving?

actorenanalyse
Tjidens de 2 uur durende workshop gaan we interactief met elkaar aan de slag. Naast een stuk theorie gaan we dieper in op enkele instrumenten die gehanteerd kunnen worden om de omgeving in kaart te brengen. We maken onder meer een actorenanalyse voor de werkplek.

een terugblik!
Alle ambtenaren die de workshops gevolgd hebben bieden we de mogelijkheid de presentatie nog eens terug te lezen. Voor diegene die de mogelijkheid niet gehad hebben is het wellicht leuk de presentatie een keer door te nemen. Veel leesplezier en succes met het verleggen van je ambtelijke grenzen.

presentatie BZK projectdag